Клуб АПЛ подав апеляцію на рішення про зняття очок

Ноттінгем Форест намагається повернути відібрані бали.
26 березня, 18:53
Гравці Ноттінгем Форест
Гравці Ноттінгем Форест

Англійський Ноттінгем Форест подав апеляцію на рішення АПЛ про зняття з клубу 4 очок в цьому сезоні.

Як повідомляє пресслужба "лісників", аутсайдер елітного англійського дивізіону вирішив оскаржити рішення, через яке він опустився в зону вильоту.

"Ноттінгем Форест може підтвердити, що сьогодні подав апеляцію проти чотирьох пунктів санкцій, накладених Комісією у зв’язку з порушенням клубом Правил прибутку та сталого розвитку (PSR) Прем’єр-ліги. Наразі клуб не робитиме жодних заяв", - відзначається в офіційному прес-релізі на сайті клубу.

Варто зазначити, що АПЛ в своєму повідомленні пояснила санкції щодо "лісників" ось так: "Справа Ноттінгем Форест була передана до незалежної комісії 15-го січня цього року, після того, як клуб визнав, що перевищив встановлений поріг (61 мільйон фунтів стерлінгів) на 34,5 мільйона фунтів. Поріг був нижчим за 105 мільйонів фунтів, тому що клуб в оцінюваному періоді (три сезони) провів два сезони в Чемпіоншипі".

Необхідно згадати, що до того, як у колектива Нуну Ешпіріту Санту відняли набрані бали, вони йшли на 16-ій позиції, але зняття 4 очок опустило команду на 18-ий рядок в турнірній таблиці АПЛ.

Також треба сказати, що АПЛ вже віднімала в цьому сезоні очки в Евертона. Спершу в "ірисок" забрали 10 залікових пунктів, але потім повернули чотири бали.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: АПЛ Ноттінгем Форест

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK