Фінансовий експерт пояснив, чому не рухається справа про махінації Манчестер Сіті

Клуб здатний втопити АПЛ у бюрократії.
26 березня, 22:15
Манчестер Сіті / Getty Images
Манчестер Сіті / Getty Images

Фінансовий експерт Роб Вілсон пояснив, чому справу проти Манчестер Сіті досі не завершено.

Нагадаємо, що "містян" підозрюють у 115 фінансових порушеннях, але клуб досі не був покараний. При чому за менший термін і меншу провину були покарані Евертон і Ноттінгем Форест.

Фахівець упевнений, що справа отримає хід восени, але вона буде дуже довгою. Сіті здатний найняти армію юристів і буквально втопити АПЛ у бюрократії.

"Думаю, восени ми вперше побачимо судові розгляди, але це буде лише початок, а не кінець. Манчестер Сіті багатший за АПЛ і тому найме найкращих юристів і найкращих бухгалтерів, щоб спробувати виплутатися.

Ймовірно, процес триватиме роками, якщо взагалі коли-небудь завершиться. Манчестер Сіті втягне АПЛ у таку кількість позовів, що все це перетвориться на нудну і трудомістку справу і в підсумку зійде нанівець.

Якщо взяти Евертон, Ноттінгем Форест, можливо, Лестер - там поодинокі порушення, з якими можна розібратися досить швидко. А тепер помножте їх на 115. Якщо на одне обвинувачення йде три місяці, то при множенні трьох на сто п'ятнадцять ви почнете розуміти масштаб того, що відбувається.

Звіт про рішення у справі Ноттінгема містить 25 тисяч слів. Помножте їх на 115 - це дуже багато писанини і паперової роботи. Зрештою саме тому все так затягнулося. Просто через масштаби справи ми, схоже, ніколи не дійдемо до її завершення", - наводить слова Вілсона Manchester Evening News.

Раніше також повідомлялося, що Ноттінгем уже подав апеляцію.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Сіті

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK