Гравець Реала відповів на звинувачення у підтримці організації, яка відповідальна за теракт у москві

Антоніо Рюдігер виступає за цінності миру і толерантності.
28 березня, 16:28
Антоніо Рюдігер / Getty Images
Антоніо Рюдігер / Getty Images

Футболіст Реала Антоніо Рюдігер відреагував на закиди з боку ексредактора Bild Джуліана Райхельта, який звинуватив співвітчизника в підтримці ІДІЛ через жест показаний на фото в його Instagram.

Німець пояснив, що він мав на увазі та зазначив, що дотримується принципів поваги і терпимості.

Читайте також: Збірна Франції в найближчому матчі проведе хвилину мовчання на згадку про жертв теракту на московії

"Я - побожний мусульманин, і сповідую свою віру. Багато членів моєї родини належать до різних релігій. Однак ми поважаємо один одного і разом відзначаємо релігійні свята. Повага і терпимість - це основоположні принципи, яких ми всі дотримуємося в нашій родині.

Я захищаю мир і толерантність. Жест, який я використовував, називається "таухід". В ісламі це вважається символом єдності та єдинобожжя.

Однак я також визнаю, що через нестачу уважності надав третім особам можливість навмисно невірно витлумачити ситуацію для радикалізації та поляризації думок", - наводить слова Рюдігера іспанське видання AS.

Зазначимо, що на одному з останніх фото в своєму Instagram Антоніо показав вказівний палець піднятий догори, який часто використовується бойовиками ІДІЛ і трактується ними, як "символ своєї справи, що випромінює силу та перемогу".

Також варто сказати, що члени даного терористичного угруповування взяли на себе відповідальність за нещодавний теракт в столиці іншого терористичного угруповування, яке, на жаль, є визнаною світом державою росією.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Реал Антоніо Рюдігер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK