Погано, гірше і набагато гірше: Президент турецького гранду висловився про вихід з чемпіонату

У Фенербахче є три варіанти.
2 квітня, 20:38
Фенербахче / Getty Images
Фенербахче / Getty Images

Турецький Фенербахче на позачерговій загальній асамблеї клуба, яка відбудеться сьогодні, 2 квітня, розгляне можливість виходу з турецької Суперліги.

Президент "жовтих канарок" Алі Коч прокоментував таку ймовірність, яка була спричинена подіями під час матчу Фенербахче і Трабзонспора.

За словами функціонера, є три варіанти розвитку подій і всі вони погані.

"Після цього випадку у нас є три варіанти. Погано, гірше, набагато гірше… У прийнятому нами рішенні буде кров, піт і сльози, це точно. Наші спонсори зобов’язалися продовжувати вносити фінансові платежі, це близько 20 мільйонів євро.

Ми не дивимося на речі як на 1 і 0. Ми запропонуємо нашим членам більше одного варіанту. Також одним із варіантів є закриття на деякий час футбольних заходів.

Заморожування наших прав на лігу на рік. Ми просто хочемо, щоб було ясно одне, ми не будемо продовжувати, ніби нічого не сталося, я це гарантую", - наводить слова Коча видання Fanatik.

Нагадаємо, що Фенербахче планує покинути турецьку Суперлігу через відсутність реакції на бійку фанів Трабзонспора і гравців cтамбульців, яку спровокували перші.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Фенербахче

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK