Челсі - Манчестер Юнайтед: Огляд та результат матчу Чемпіонату Англії

Лише за кілька хвилин до кінця матчу "сині" програвали.
5 квітня, 00:35
Getty Images
Getty Images

В рамках 31-го туру Чемпіонату Англії Челсі переміг Манчестер Юнайтед в шаленому матчі

"Сині" відкрили рахунок у матчі вже на 4-ій хвилині, коли Коннор Галлагер замкнув простріл з напівфлангу. Через 15 хвилин лондонці подвоїли свою перевагу, забивши ще один раз.

Але на цьому цікавості не закінчились, адже на 34-ій хвилині Алехандро Гарначо скористався шаленою помилкою Мойзеса Кайседо, відквитавши один м'яч, а на 39-ій Бруну Фернандеш відновив паритет.

У другому таймі веселощі продовжились. Спершу МЮ зусиллями все того ж Гарначо на пару з Антоні вийшов вперед. Бразилець видав прекрасний асист, а аргентинец послав головою м'яч повз Джордже Петровича.

Все йшло до перемоги манкуніанців, але фортуна повернулась до них спиною. Вже в компенсований арбітром час, коли спливали останні хвилини Ноні Мадуеке впав в штрафному гостей, і заробив пенальті. 11-метровий знов реалізував Коул Палмер.

Епізод з пенальті переглядали на VAR, тож, у Челсі з'явилося ще декілька хвилин, щоб вирвати перемогу. Це вони і зробили після того, як розіграли низом останній кутовий, а вже двічі згаданий Палмер за допомогою рикошета від Мактомінея оформив хет-трик та приніс своїй команді три очка

Статистика матчу Чемпіоната Англії Челсі - Манчестер Юнайтед

Челсі — Манчестер Юнайтед 4:3
Голи: Галлагер, 4, Палмер, 19 (пен.), 90+10 (пен.), 90+11 — Гарначо, 34, 67, Фернандеш, 39

xG: 2.82 - 1.54
Володіння м'ячем: 56% - 44%
Удари: 28 - 19
Удари в площину воріт: 18 - 9

Челсі: Петрович — Гюсто (Гілкріст, 75), Дісасі (Чалоба, 75), Бадьяшиль, Кукурелья — Кайседо (Чуквуемека, 71), Енцо — Палмер, Галлагер (Мадуеке, 89), Мудрик (Стерлінг, 71) — Джексон.

Манчестер Юнайтед: Онана — Далот, Варан (Еванс, 46, Камбвала, 66), Магвайр, Ван-Біссака — Каземіро (Мактоміней, 75), Мейну — Антоні, Фернандеш, Гарначо (Маунт, 85) — Гойлунн (Рашфорд, 65).

Попередження: Гюсто, Енцо

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK