Атлетік - Мальорка: Огляд та результат фінального матчу Кубка Іспанії 06.04.2024

Баски завоювали перший Кубок за сорок років.
7 квітня, 01:59

В рамках фіналу Кубка Іспанії, який проходив на домашньому стадіоні Севільї, доволі неочікувано зустрілись Атлетік Більбао та Мальорка.

Фаворитом були номінальні господарі, які на шляху до матчу за трофей вибили Барселону та Атлетіко Мадрид, але гості показали себе з якнайкращого боку в грі другим номером.

Саме "червоні" в одній з небагаточисленних своїх контратак зуміли відкрити рахунок у матчі на 21-ій хвилині. Відзначився Дані Родрігес.

Це дало змогу підопічним Хав'єра Агірре мати право на помилку, і вони ним скористались в другому таймі, коли пропустили на початку другого тайму від Ойана Сансета.

Надалі номінальні гості майже ідеально діяли в обороні, що дало їм змогу дійти спочатку до додаткового часу, а згодом і до серії пенальті.

Але серія пенальті це лотерея, і в цій лотереї Мальорці не пощастило. Гості схибили двічі поспіль другим і третім ударом, а господарі били безпомилково, що дозволило їм підняти трофей над головою.

Статистика фіналу Кубка Іспанії Атлетік - Мальорка

Атлетік - Мальорка 1:1 (пен - 4:1)

Голи: Дані Родрігес, 21 - Cансет, 50

xG: 2.19 - 0.56
Удари: 22 - 9
Удари в площину воріт: 6 - 4
Володіння м'ячем: 69% - 31%

Атлетік: Агірресабала — Де Маркос, Вівіан, Паредес, Берчіче (Лекуе, 105+1) — Де Галаррета, Прадос (Весга, 46) — І. Вільямс (Беренгер, 91), Сансет (Муніаїн, 91), Н. Вільямс — Гурусета (Р. Гарсія, 91).

Мальорка: Грейф — Гонсалес, Вальєнт (Маффео, 91), Раїльйо, Копете (Настасич, 105+3), Лато (ван дер Гейден, 111) — Дардер (Морланес, 62), Кошта, Д. Родрігес (Радоньїч, 73) — Ларін (Санчес, 62), Мурікі.

Попередження: Паредес — Мурікі, Радоньїч.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK