Манчестер Юнайтед - Ліверпуль: Огляд та результат матча Чемпіонату Англії 07.04.2024

Команди провели два доволі різних тайма.
7 квітня, 19:36
Манчестер Юнайтед - Ліверпуль / Getty Images
Манчестер Юнайтед - Ліверпуль / Getty Images

Манчестер Юнайтед в рамках 32-го туру АПЛ на власному полі зустрів Ліверпуль.

"Червоні дияволи" гарно розпочали поєдинок та виглядали краще в перші хвилини, і, власне, першими забили, але гол Алехандро Гарначо був скасований через доволі помітне положення поза грою.

Колектив Юргена Клоппа "прокинувся" ближче до середини першого тайму повністю перехопивши ініціативу і вже на 18-ій хвилині Домінік Собослай мав чудову нагоду забивати, пробивши в декількох сантиметрах від стійки.

Гол стався трохи пізніше. На 33-ій хвилині Дарвін Нуньєс після подачі кутового скинув головою на Луїса Діаса, який відкрив рахунок у грі.

Читайте також: Ман Юнайтед майже повторив клубний антирекорд 10-річної давнини

В перерві Ерік Тен Гаг, ймовірно, провів чудову мотивуючу розмову зі своїми підопічними, адже на другий тайм манкуніанці вийшли з зовсім іншим настроєм, що дозволило їм зрівняти рахунок після жахливих помилок Джарелла Кванса та Куівіна Келлегера. Перший віддав пас прямо на Бруну Фернандеша, а другий вийшов занадто далеко з воріт, дозволивши португальцю безперешкодно переправити м'яч в сітку з центра поля.

Другий гол господарів, який їх вивів вперед вийшов менш курйозним і набагато більш красивим. Коббі Мейну отримав м'яч на фланзі, змістився ближче до центра поля і шикарним ударом з дальньої дистанції відправив м'яч в дальній кут воріт Келлегера, який був абсолютно безсильним після такого пострілу.

Однак, виграти цей матч манкуніанцям не судилося, адже на 82-ій хвилині Аарон Ван-Біссака звалив Гарві Елліота у власному карному майданчику, а Мохаммед Салах реалізував призначений 11-метровий.

Тепер Ліверпуль має рівну кількість очок і матчів з Арсеналом, який очолює таблицю завдяки кращій різниці голів.

Статистика матчу Чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед - Ліверпуль

Манчестер Юнайтед - Ліверпуль 2:2

Голи: Фернандеш, 50, Мейну, 69 - Діас, 33 - Салах, 82 (пен)

Володіння м'ячем: 37% - 63%
Удари: 9 - 28
Удари в площину воріт: 5 - 7

Манчестер Юнайтед: Онана — Ван-Біссака, Магвайр, Камбвала, Далот — Каземіро, Мейну (Маунт, 85) — Гарначо (Амрабат, 80), Фернандеш, Рашфорд (Антоні, 66) — Гойлунн.

Ліверпуль: Келлегер — Бредлі (Гомес, 65), Кванса, ван Дейк, Робертсон — Мак Аллістер, Ендо (Елліотт, 69), Собослаї (Джонс, 66) — Салах, Нуньєс (Гакпо, 69), Луїс Діас.

Попередження: Камбвала, Онана, Маунт, Каземіро — Бредлі, Джонс

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK