Екс-гравець Манчестер Юнайтед, оголошений банкрутом після розлучення, розповів про свої проблеми

Вес Браун повідав про те, як сумнівні відносини та інвестиції негативно вплинули на його нинішнє становище.
10 квітня, 15:50
Вес Браун / Getty Images
Вес Браун / Getty Images

Вес Браун ніколи не вважався однією з зірок Манчестер Юнайтед, але він завжди був готовий закрити проблемну позицію, за що його дуже цінував сер Алекс Фергюсон.

Незважаючи на те, що він грав за такий статусний клуб, рік тому у нього виникли серйозні фінансові проблеми: у квітні 2023 він був оголошений банкрутом після розлучення з Ліенн Вассел, зіркою англійського ТБ.

Проте таке падіння футболіста раніше пояснювалося крахом його компанії, невдалими угодами з нерухомістю та сумнівними інвестиціями.

Зараз же 44-річний англієць вперше висловився на цю тему, визнавши, що в його оточенні не знайшлося потрібних людей, які б направили його в правильне русло.

"Я думаю, головне, коли ти заробляєш багато грошей, тобі потрібні правильні люди. І я б сказав, що це одна з речей, яких у мене не було", - сказав Браун у підкасті Бена Хіта.

"Було не так багато людей, до яких я підходив і розмовляв про це. Мене це не цікавило. Я просто говорив "так" і продовжував жити".

Джерело: Getty Images

"Це довга історія, і я не вдаватимуся до подробиць, але це сталося дуже давно. Це були певні інвестиції та речі, якими багато молодих людей займаються, не розуміючи суті цього".

"Це те, що роблять багато людей, і торік це досягло апогею. Ось так все і сталося. Це вже сталося, і я тільки починаю з цим справлятися. Але це одна з тих речей, в які, як ви сподіваєтеся, люди не вплутуються, особливо нинішнє покоління".

Брауна запитали, чи звертався хтось до нього колись із проханням дати пораду, як не піти тим же шляхом.

"Ні. У мене було багато гравців, які говорили: "Я займаюся тим самим". Я не називатиму імена, і це не обов'язково означає, що з ними станеться те ж саме".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Кілька мільйонів на місяць: екс-гравець Манчестер Юнайтед отримав пропозицію створити акаунт на OnlyFans

"Але це схоже на ситуацію, коли ви, будучи дитиною, просто не розумієте цього. І ви просто припускаєте, що багато людей роблять це, і це нормально. Це не твоє життя, ти просто граєш у футбол".

"Багатьом вдалося вибратися з цього, або вони все ще займаються цим, або щось таке, але я просто не зміг. Я мало що можу зробити".

У складі Манчестер Юнайтед Вес Браун провів 15 років. Разом із манкуніанцями колишній захисник п'ять разів ставав чемпіоном АПЛ, і по два рази вигравав Лігу чемпіонів, Кубок Англії, Кубок ліги та Суперкубок Англії.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Юнайтед

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK