"Удачі наприкінці сезону": зірки Манчестер Сіті та Голден Стейт обмінялися подарунками

Футбол та баскетбол продовжують об'єднувати фанатів по всьому світі.
13 квітня, 11:29
Ерлінг Голанд та Стеф Каррі / Getty Images
Ерлінг Голанд та Стеф Каррі / Getty Images

Англійська Прем'єр-ліга потроху наближається до свого завершення. За титул чемпіона Англії борються одразу три команди: Арсенал, Ліверпуль та Манчестер Сіті.

Паралельно з цим у ніч на понеділок, 15 квітня, завершиться регулярний сезон НБА, після якого розпочнеться турнір плей-ін, у якому візьме участь Голден Стейт.

У зв'язку з цими подіями зірки "містян" та "воїнів" провели обмін подарунками: Ерлінг Голанд передав Стефу Каррі свою футболку з автографом.

У відповідь чотириразовий чемпіон НБА та найкращий "снайпер" в історії ліги передав норвежцю свою джерсі з автографом.

"Привіт, Стеф. Удачі в частині сезону, що залишилася. Сподіваюся, скоро ми зможемо зустрітися на матчі. Відправляю тобі свою футболку і бажаю удачі в решті сезону" - сказав Голанд.

"Ціню твою любов, Ерлінг. Сподіваюся ти проводиш чудовий сезон. Ціную твою підтримку. З нетерпінням чекаю, коли я стежитиму за тим, як ти робиш те, що робиш на полі. У той же час у мене є дещо і для тебе, мій друже. Це прямує до тебе", - відповів "Шеф".

Читайте також: Найгірший секрет ліги: Орландо спробує підписати одного з лідерів Голден Стейт

Варто зазначити, що після побажання успіху від Голанда, Голден Стейт програв Новому Орлеану (109:114), внаслідок чого Ворріорз впали на десяте місце у Західній конференції.

Можливо, варто чекати на несподіваний результат у матчі Манчестер Сіті - Лутон Таун, який відбудеться в суботу, 13 квітня, о 17:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK