Юний талант Манчестер Юнайтед пролайкав критичні висловлювання на адресу тен Хага

Інший такий бунтар зараз грає у чемпіонаті Німеччини.
14 квітня, 17:04
Алехандро Гарначо та Ерік тен Хаг / Getty Images
Алехандро Гарначо та Ерік тен Хаг / Getty Images

Манчестер Юнайтед врятувався від поразки Борнмуту (2:2) у рамках 33-го туру АПЛ.

Головний тренер манкуніанців Ерік тен Хаг був незадоволений діями Алехандро Гарначо у першому таймі, а тому після перерви на поле аргентинець не повернувся, його замінив Амад Діалло.

Таке рішення наставника не сподобалося Гарначо, який після матчу вирішив висловити свою згоду з деякими критичними коментарями на адресу тен Хага.

Ці коментарі залишив англійський YouTube-блогер і засновник каналу The United Stand Марк Голдбрідж.

Він написав: "Гарначо був одним із наших найкращих гравців цього сезону. Невдалий перший тайм, але зняти його в перерві і зробити з нього проблему - це смішно. Багато хто грає куди гірше тиждень за тижнем, і вони все ще у складі".

"Тен Хег тонко звинуватив Гарначо на прес-конференції після матчу... Не дуже здорово кидати під автобус 19-річного хлопця, який насправді цього сезону здорово виступає. Але знову-таки він явно боїться засмутити тих, хто заробляє величезні гроші ".

Читайте також: Тен Гаг: Кожен суперник грає проти Ман Юнайтед на межі можливостей

Ці лайки помітив журналіст Manchester Evening News Семюел Лакхерст, якому одного разу цього сезону заборонили бути присутніми на прес-конференції тен Хага. Це сталося після того, як клуб звинуватив деяких журналістів у написанні новин про втрату тен Хагом роздягальні.

"Для Юнайтед немає нічого нового в тому, що деякі гравці вважають за краще бути пасивно агресивними в соціальних мережах, ніж спілкуватися з тренером наодинці. Гравцю не може зійти з рук публічна критика тренера Юнайтед, незалежно від того, залишається він чи йде".

Голдбрідж осторонь не залишився, відповівши Лакхерсту": І це пише той, хто зливає інформацію з роздягальні...Лицемір".

Чергова втрата очок практично позбавила Манчестер Юнайтед надій на потрапляння до зони Ліги чемпіонів. За шість турів до кінця сезону "червоні дияволи" поступаються 10 очками Астон Віллі, яка посідає четверте місце.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK