Челсі - Евертон 6:0: огляд матчу та результат гри 15.04.2024

Михайло Мудрик та Віталій Миколенко брали не найактивнішу участь у цій грі.
16 квітня, 00:05
Коул Палмер / Getty Images
Коул Палмер / Getty Images

У понеділок, 15 квітня, у Лондоні на Стемфорд Брідж пройшов матч 33-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Евертон приїхав у гості до Челсі.

Михайло Мудрик та Віталій Миколенко з'явилися у стартових складах своїх команд на цю гру, проте не вони були головними дійовими особами. Традиційно для цього сезону виблискував яскравіше за всіх Коул Палмер.

Хавбек "синіх" оформив хет-трик вже на 29-й хвилині. Спочатку він завдав красивого обвідного удару з лінії штрафного майданчика, потім він опинився першим на добиванні після удару Ніколаса Джексона.

Але найкрасивішим вийшов його третій гол, причому не обійшлося без помилки Джордана Пікфорда. Воротар вийшов далеко за межі штрафного майданчика і віддав передачу прямо на опонента, який перекинув його метрів з 40.

Джерело: Getty Images

Ще до перерви "пенсіонери" встигли відзначитися ще раз, цього разу Джексон все ж таки зумів переграти Пікфорда.

У середині другого тайму Ноні Мадуеке заробив пенальті, який ледь не розпочав громадянську війну у Челсі. Джексон, як і сам Мадуеке, дуже хотів пробити, але до м'яча все ж таки підійшов Палмер, який ударом з "позначки" оформив покер.

Джерело: Getty Images

Але навіть не він став автором останнього гола у матчі. На останній хвилині основного часу Алфі Гілкріст добив м'яч після удару Бена Чілвелла.

У результаті Челсі завоював перемогу і наблизився до Ньюкасла і Манчестер Юнайтед на дистанцію трьох очок. Евертон у свою чергу займає 16-й рядок із 27 балами, які залишилися у "ірисок" після двох штрафів.

Читайте також: Палмер встановив унікальне бомбардиське досягнення в історії Челсі

Статистика матчу Челсі - Евертон 33-го туру АПЛ

Челсі - Евертон 6:0
Голи: Палмер, 13, 18, 29, 64 (пен.), Джексон, 44, Гілкріст, 90.

Очікувані голи (xG): 2,66 - 1,26
Володіння м'ячем: 59% - 41%
Удари: 14 - 10
Удари в площину: 10 - 2
Фоли: 5 - 21

Челсі: Петрович - Гюсто (Гілкріст, 88), Сілва, Чалоба, Кукурелья - Кайседо, Галлагер, Мадуеке (Чуквуемека, 72), Палмер (Касадеї, 80), Мудрик (Чілвелл, 79) - Джексон (Вашингтон, 88).

Евертон: Пікфорд - Коулмен (Паттерсон, 46 (Годфрі, 90+2)), Тарковскі, Брентвейт (Кін, 57), Миколенко - Янг, Онана (Гомеш, 46), Гарнер (Гаррісон, 46), МакНіл - Дукуре, Бету.

Попередження: Мудрик - Гарнер, Янг, Тарковскі, Кін.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK