Любов перейшла в бізнес: Голанд став співвласником норвезької компанії аксесуарів для волосся

Тепер футболіст займатиметься рекламою продукції в якості міноритарного акціонера.
17 квітня, 16:50
Ерлінг Голанд / Getty Images
Ерлінг Голанд / Getty Images

Форвард Манчестер Сіті Ерлінг Голанд відомий не лише своїми видатними бомбардирськими здібностями, а й чудовою шевелюрою.

В останні роки 23-річний норвежець виступає з довгим волоссям, яке він зв'язує резинками. Причому гравець використовує аксесуар для волосся, який виготовляє компанія з його рідної Норвегії.

Любов Голанда до цих аксесуарів стала настільки великою, що він вирішив інвестувати у дану компанію, передає Daily Mail.

Комерційна команда футболіста, якою керує колишній гравець Саутгемптона и Блекберна Егіль Естенстад, повідомила про придбання частини акцій компанії з виробництва аксесуарів для волосся Bon Dep.

За інформацією джерела, Ерлінг віддає перевагу фірмовому аксесуару Bon Dep "Kknekki", який представлений у різних кольорах і позиціонується як "високоякісна і міцна резинка, яка не пошкоджує волосся".

https://www.sugartrends.com/en
https://www.sugartrends.com/en

Читайте також: Голанд ввів нову традицію в Ман Сіті, яка приносить удачу

"Я пишаюся тим, що став акціонером Bon Dep. "Kknekki" вже багато років є моєю улюбленою резинкою для волосся, і вона, безперечно, найкраща у світі", - заявив Голанд, коментуючи угоду з норвезькою компанією.

Компанія планує подвоїти свій поточний річний оборот, еквівалентний 7 мільйонам фунтів, і сподівається, що активніша участь Голанда може стимулювати подальший продаж їх розкішних аксесуарів.

Варто зазначити, що доходи компанії різко зросли з того часу, як Голанд почав використовувати їхню продукцію.

Подібна реклама резинок призвела до різкого зростання продажів Bon Dep у Німеччині, Швеції, Данії, Голландії, Бельгії та Франції.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK