Мхітарян - про Саудівську Аравію: Ці двері зачинені для мене

Вірменський хавбек хоче завершити кар'єру в Європі.
10 травня, 09:30
Генріх Мхітарян / Getty Images
Генріх Мхітарян / Getty Images

Хавбек Інтера Генріх Мхітарян заявив, що не збирається догравати в Саудівській Аравії.

Контракт вірменина з "нерадзуррі" діє до літа 2026 року, після його закінчення навряд чи клуб буде продовжувати гравця, якому на той час виповниться 36 років.

Хоча в поточному сезоні Мхітарян показує непоганий рівень, він провів 45 матчів, у яких відзначився двома голами й одинадцятьма асистами. 

Хавбек уже заявив, що не планує після Інтера їхати догравати до Саудівської Аравії, оскільки у футболі його ніколи не цікавили гроші, якими славиться близькосхідний чемпіонат.

"Запрошуючи сильних гравців, боси саудівської ліги і клубів хочуть посилити внутрішній чемпіонат, розвивати футбол у себе. Сам я негативно ставлюся до цього, оскільки вважаю, що у футболі не гроші головне. Футбол я завжди любив за саму гру, а не за гроші. Тож для мене ці двері зачинені.

Не обговорюю і не хочу обговорювати цей варіант, адже рівень європейського футболу, теплота глядачів і їхніх стосунків - це зовсім інше. Не кожному вдається завоювати скудетто в 35 років. Я не буду зупинятися на цьому. Робитиму все, щоб у майбутньому сезоні також усе було добре", - наводить слова вірменського футболіста ютуб-канал Armenian Public TV.

Раніше також Роналду допоміг Ан-Насру впоратися з аутсайдером ліги.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Генріх Мхітарян

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK