Бохум - Байєр 0:5: огляд матчу та результат гри 12.05.2024

Ще одна команда не змогла зупинити болід Хабі Алонсо.
12 травня, 22:40
Байєр Леверкузен / Getty Images
Байєр Леверкузен / Getty Images

У неділю, 12 травня, на Воновія Рурштадіоні пройшов матч 33-го туру німецької Бундесліги, в якому Байєр завітав у гості до Бохума.

Господарі поля намагаються зберегти своє місце у найвищому дивізіоні, а гості вже встигли відзначити перше чемпіонство в історії клубу. Але це не завадило команді Хабі Алонсо познущатися з опонента.

Початок матчу одразу дав зрозуміти, що Бохуму нема на що розраховувати, адже вже на 15-й хвилині він залишився у меншості після вилучення Фелікса Пасслака.

"Фармацевти" досить довго не могли скористатися чисельною перевагою. Але на перерву вони йшли вже за переваги у два голи, завдяки результативним ударам Патріка Шика та Віктора Боніфейса, який реалізував пенальті.

Джерело: Getty Images

Після перерви сценарій став набагато гіршим для Бохума, оскільки леверкузенський клуб і не збирався зупинятися. У підсумку за 14 хвилин до кінця основного часу Амін Адлі довів рахунок до розгромного, а Йосип Станішич та Алехандро Грімальдо лише добили суперника.

Байєр здобув розгромну перемогу та продовжив свою безпрограшну серію до 50 матчів, оновивши власний рекорд. Бохум залишається 14-м, маючи в активі 33 очки та випереджаючи Уніон із зони перехідних матчів на три очки за тур до фінішу.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ювентус на останніх хвилинах урятувався від поразки Салернітані

Статистика матчe Бохум - Байєр 33-го туру Бундесліги

Бохум - Байєр 0:5
Голи: Шик, 41, Боніфейс, 45+2 (пен.), Адлі, 76, Станішич, 86, Грімальдо, 90+3.

Очікувані голи (xG): 0,16 - 4,29
Володіння м'ячем: 35% - 65%
Удари: 2 - 29
Удари в площину: 0 - 11
Фоли: 5 - 10

Бохум: Ріманн - Пасслак, Ордець, Шлоттербек, Бернарду (Машович, 46) - Лосілла (Беро, 61), Остергаге, Асано (Ерманн, 20), Штегер, Віттек - Ф. Гофманн (Дашнер, 61).

Байєр: Градецкі - Коссуну (Й. Гофманн, 64), Та, Тапсоба - Станішич, Джака (Пуерта, 79), Андріх, Артур - Телла (Грімальдо, 79), Шик (Адлі, 69), Боніфейс (Іглесіас, 69).

Попередження: Шлоттербек, Ордець - Телла.

Удаление: Пасслак, 15 (Бохум, прямая красная карточка).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK