Баварія зацікавилася придбанням Фернандеша

Капітан Манчестер Юнайтед може вирушити до Мюнхена заради шансу здобути великі трофеї.
14 травня, 15:25
Бруно Фернандеш / Getty Images
Бруно Фернандеш / Getty Images

Баварія розглядає можливість придбання капітана Манчестер Юнайтед Бруно Фернандеша цього літа, повідомляє Independent.

За інформацією британського видання, "ротен" вважають, що зможуть придбати португальця через зростаюче розчарування в англійському клубі.

Також є відчуття, що керівництво "червоних дияволів" буде готове укласти угоду, оскільки їм необхідно продавати гравців, щоб відповідати вимогам Правил прибутку та сталого розвитку та дати поштовх перебудові команди.

Такий крок також може бути ознакою того, що в Мюнхені налаштовані все ж таки залишити Томаса Тухеля на чолі команди, оскільки раніше він хотів отримати ще одного креативного гравця, а португалець відповідає цьому профілю.

Читайте також: Баварія може залишити Тухеля головним тренером ще на сезон

У свої 29 років плеймейкер "вражений відчуттям дрейфу" на Олд Траффорд і хоче вигравати великі трофеї в розквіті своєї кар'єри.

Фернандеш був одним із небагатьох гравців Юнайтед за останні 11 років, чий трансфер справді спрацював. Але його вік може означати, що ця угода влаштовує усі сторони.

Хоча очікується, що манкуніанці вимагатимуть величезну суму за Фернандеша, повідомляється, що у Баварії цього літа буде виділений великий бюджет.

Раніше стало відомо, що на Бруно Фернандеша також претендує клуб із Саудівської Аравії, куди хавбек може переїхати разом зі своїм одноклубником.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK