Помічник Клоппа очолив австрійського гранда

Пеп Лейндерс готується до свого другого самостійного досвіду на чолі професійної команди.
15 травня, 16:43
Пеп Лейндерс (по центру) / https://www.redbullsalzburg.at/en
Пеп Лейндерс (по центру) / https://www.redbullsalzburg.at/en

РБ Зальцбург на своєму офіційному сайті оголосив про призначення нового головного тренера, яким став Пеп Лейндерс.

Нинішній асистент головного тренера Ліверпуля Юргена Клоппа підписав трирічний контракт із австрійським колективом. Нідерландець розпочне роботу під час передсезонної підготовки команди.

Він прибуде до Зальцбурга разом з Вітором Матосом, який працюватиме його помічником. 36-річний Матос багато років працював з Лейндерсом у Порту та Ліверпулі.

Читайте також: Реал розглядає можливість підписання одного із ключових гравців Ліверпуля

"Я пишаюся тим, що став новим головним тренером Ред Булл Зальцбург, і для мене велика честь перебувати тут. Після ПСВ, Порту та Ліверпуля я переходжу в інший прекрасний клуб із сильною структурою та ще кращою академією", - сказав Лейндерс під час презентації. .

"Усі клуби, в яких я працював, були унікальними, чудовими клубами, які мали кілька спільних рис: менталітет єдиного клубу, де атака дуже важлива, справжня віра в завоювання головних трофеїв і, перш за все, клуби, де пристрасть до гри та прагнення до успіху є основою всього".

"Разом з моїм помічником Вітором Матосом ми зробимо все можливе, щоб допомогти клубу рости в футбольному світі, що постійно змінюється. Моя сім'я вже була в цьому місті і була вражена його красою і добротою людей. Це був останній і важливий крок для мене на шляху до переходу у Ред Булл Зальцбург".

Для Лейндерса це буде лише другий досвід самостійної роботи на чолі футбольної команди. Раніше він тренував нідерландський Неймеген протягом п'яти місяців у 2018 році.

Влітку того ж року він повернувся до Ліверпуля в якості помічника Клоппа, який залишить мерсисайдів після закінчення нинішнього сезону.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK