Боруссія Д - Дармштадт 4:0 огляд матчу та результат гри 18.05.2024

Попереду у легенди "джмелів" залишився лише фінал Ліги чемпіонів проти Реала.
18 травня, 18:37
Боруссія Дортмунд / Getty Images
Боруссія Дортмунд / Getty Images

У суботу, 18 травня, у Дортмунді на Сигнал Ідуна Парк у рамках останнього, 34-го туру німецької Бундесліги місцева Боруссія приймала Дармштадт, який уже давно втратив шанси зберегти прописку.

Ця гра примітна тим, що вона стала останньою для вихованця, багаторічного лідера та живої легенди "джмелів" Марко Ройса у жовто-чорній футболці як у чемпіонаті, так і при рідних трибунах.

Головний тренер Боруссії Едін Терзич, звичайно ж, випустив без двох тижнів 35-річного німця у стартовому складі, віддавши йому капітанську пов'язку.

У такий день на полі все склалося ідеально (тільки якщо ви не фанат Дармштадта). На перерву команди йшли з рахунком 2:0 на користь господарів поля, а Ройс спочатку асистував на Іана Матсена, після чого забив сам – чудове прощання з рідними вболівальниками.

Джерело: Getty Images

У середині другого тайму Юліан Брандт довів рахунок до розгромного, а за 10 хвилин до кінця поєдинку Терзич зняв з гри Ройса, щоб весь стадіон мав нагоду віддячити футболістові за все, що він зробив для дортмундського клубу.

Наприкінці матчу, вже без участі Марко, Доніелл Мален поставив крапку, відправивши четвертий гол у ворота Марселя Шуена.

У підсумку Боруссія фінішувала п'ятою, набравши 63 бали. Тепер команда готуватиметься до майбутнього фіналу Ліги чемпіонів проти Реалу.

Читайте також: Байєр завершив сезон Бундесліги без поразок

Статистика матчу Боруссія Д - Дармштадт 34-го туру Бундесліги

Боруссія Д - Дармштадт 4:0
Голи: Матсен, 30, Ройс, 38, Брандт, 72, Мален, 88.

Очікувані голи (xG): 2.83 - 0.42
Володіння м'ячем: 71% - 29%
Удари: 21 - 7
Удари в площину: 10 - 1
Фоли: 4 - 10

Боруссія Д: Кобель - Рієрсон (Вольф, 73), Хуммельс, Шлоттербек, Матсен - Забітцер, Джан, Ройс (Нмеча, 81) - Санчо (Байно-Гіттенс, 74), Фуллькруг (Брандт, 61), Адеємі (Мален, 61).

Дармштадт: Шуен - Кларер, Ціммерманн (Ішервуд, 66), Магліца - Бадер, Кемпе, Г'язула (Шнельгардт, 85), Карич, Мелем (Юстван, 66) - Вільгельмссон (Гонзак, 66), Скарке (Торсьєлло, 78).

Попередження: Кларер, Г'язула, Вільгельмссон.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK