Є нюанс: Клопп повернеться на Енфілд через місяць після відходу з Ліверпуля

Юрген хоче відвідати концерт дуже популярної співачки.
22 травня, 21:56
Юрген Клопп / Getty Images
Юрген Клопп / Getty Images

Німецький спеціаліст Юрген Клопп відвідає домашній стадіон ЛІверпуля Енфілд Роуд, щонайменше, одного разу під час своєї відпустки.

Про це розповів сам екс-тренер "червоних" на своїй прощальній вечірці, відповідаючи на запитання, які йому на ній ставили.

Коли Юргена спитали про те, яку він музику слухає, то він сказав, що його дружина Улла придбали квитки на концерт Тейлор Свіфт, який відбудеться через місяць саме на Енфілді, і що останніми днями він наспівує відомий хіт американки Shake it Off.

Також Клопп розповів, що його улюбленим фільмом є Форрест Гамп, і що він був дуже схвильований, дізнавшись, що Том Генкс, який грає в ньому головну роль відвідав матч Астон Вілли і Ліверпуля, що був одним з останніх для німця на чолі "червоних".

Ще спеціаліст дав жартівливу пораду тим, хто хоче побудувати гарну команду: "Будуйте її навколо Роберто Фірміно", - сказав 56-річний наставник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прощання Клоппа з Ліверпулем стало популярнішим ніж святкування четвертого поспіль чемпіонства Ман Сіті.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK