Тренер Жирони: Спробуємо допомогти Довбику виграти звання найкращого бомбардира Ла Ліги

Становище у Артема в гонці дуже складне.
23 травня, 19:58
Артем Довбик / Getty Images
Артем Довбик / Getty Images

Наставник каталонської Жирони Мічел поділився думками про майбутній останній поєдинок в іспанському чемпіонаті проти Гранади.

За словами іспанського спеціаліста, треба попрощатись з цією кампанію якнайяскравіше та допомогти Артему Довбику виграти трофей кращого бомбардира.

Читайте також: Довбик - в топ-5 найкращих трансферів сезону-2023/24 від авторитетного видання

"Ми повинні попрощатися з сезоном якнайкраще. Всі гравці хочуть зіграти в цій грі. Ми постараємося перемогти і допомогти Довбику завоювати Пічічі (звання найкращого бомбардира - прим.). Вболівальники хочуть, щоб команда завершила сезон гарно.

Ми не станемо готувати щось особливе. Гранада — команда, яка хоче вигравати. Нам потрібно завершити сезон перемогою. Якщо буде один чи кілька голів Довбика, то буде краще. Це складно, але він має можливість, а ми хочемо перемогти. Ми забили 78 голів, і ми мали багато шансів досягти воріт суперника.

Головна наша ціль – перемогти. Ми не можемо підготувати матч для одного гравця, я не будую гру таким чином. Ми готуємо її так, щоб вся команда була на висоті. Якщо буде пенальті, Артем його проб’є, але не більше", — наводить слова Мічела Marca.

Зазначимо, що у Артема Довбика наразі 21 гол в Ла Лізі. Він йде на другій позиції в гонці бомбардирів, відстаючи від Александра Сьорлота на 2 забитих м'яча.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Жирона Артем Довбик

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK