Тренер України U-17: Сам не розумію, що сталося – думав, що буде краще

Юрій Мороз прокоментував другу поспіль поразку "жовто-синіх" на турнірі.
23 травня, 22:06
Юрій Мороз / УАФ
Юрій Мороз / УАФ

Збірна України U-17 програла одноліткам із Чехії з рахунком 1:3 у рамках другого туру групового етапу юнацького чемпіонату Європи 2024 року.

Під час післяматчевого інтерв'ю головний тренер "жовто-синіх" Юрій Мороз поділився думками про ситуацію, що склалася в групі, з якої його команда ризикує не вийти.

"Планували, що відступати нікуди, нам потрібна була тільки перемога. Що трапилося — сам не розумію. Дитячий футбол, дитяча психологія, перегоріли. Хлопці не показали на полі всю силу, те, що вміють. Багато боротьби програвали, багато індивідуальних помилок, у простих ситуаціях втрачали м’яч", - цитує тренера офіційний сайт УАФ.

"На кожну гру у фінальній частині потрібно збиратися, щоб були морально-вольові й бійцівські якості. З одного боку, вихід у фінальний турнір — уже успіх, вони молодці. Однак на самому чемпіонаті потрібно по-іншому грати".

Юрій Мороз
Юрій Мороз / Джерело: УАФ

Читайте також: Один з суперників збірної України оголосив попередню заявку на Євро-2024

"Можна шукати різні причини невдачі, але, на мою думку, на футбольному полі не було злості, жаги до перемоги. Потрібно боротися на кожному клаптику поля. Не очікував такої гри, думав, буде трохи краще. Але маємо те, що маємо на даний момент".

"Усі в рівних умовах, але трохи десь недопрацьовували. Можливо, забагато авансів надавали, говорили про майбутнє. Скажу так, що хлопці — молодці, що вийшли у фінальну частину. А тут уже всі стараються, уміють грати у футбол".

Нагадаємо, що в останньому турі збірна України U-17 зіграє із кіпріотами. На ISPORT можна ознайомитись з розкладом та результатами матчів українських юнаків на чемпіонаті Європи-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK