"Ти тут тільки через ц*цьки": наречена екс-гравця Ліверпуля розповіла про найгірші коментарі на роботі

За словами Ділетти Леотта, більшість образ походила від жінок.
24 травня, 00:42
Лоріс Каріус та Ділетта Леотта / Getty Images
Лоріс Каріус та Ділетта Леотта / Getty Images

Кар'єра Лоріса Каріуса після фіналу Ліги чемпіонів 2018 року пішла під укіс. Але щодо сімейного життя в нього все гаразд.

Німецький голкіпер з 2022 року зустрічається з телеведучою Ділеттою Леоттою, яка у серпні 2023 року народила йому дочку Арію. У лютому цього року пара побралася.

Читайте також: Антигерой фіналу Ліги чемпіонів має намір перебратись в італійський чемпіонат

З огляду на її місце роботи 32-річна італійка часто стає об'єктом коментарів різного характеру. Нещодавно вона розповіла, що найбільше дискримінаційних заяв походить від... жінок.

"Колега зі Sky Sport розповів мені, як люди говорили про мене. Найгірше, що я чула: "Ти тут тільки через твої ц*цьки", — цитує телеведучу Daily Mail.

"Я щойно приїхала, мені було двадцять років: було дуже боляче. Вдома того вечора я випустила визвольний крик. Це пробудило у мені лева, я багато чого навчилася. Я отримала ступінь (у юриспруденції), щоб ніхто більше ніколи не міг сказати мені щось подібне".

Леотта продовжила ділитися своїм негативним досвідом роботи на телебаченні та заявила, що серед жінок не вистачає солідарності та взаєморозуміння.

"Проблема полягає в жіночій конкуренції, адже ми займаємо місця, які зазвичай займають чоловіки, як у футболі".

Контракт Лоріса Каріуса з Ньюкаслом завершиться наприкінці червня цього року і йде до того, що 30-річний голкіпер вийде на ринок вільних агентів.

Минулого сезону він з'явився на полі лише один раз, вийшовши у стартовому складі на матч проти Арсеналу, який завершився розгромом 1:4.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Лоріс Каріус

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK