Тренер Жирони оцінив хет-трик Довбика в матчі проти Гранади

Мічел підбив підсумки сезону для каталонської команди.
25 травня, 07:21
Мічел / Getty Images
Мічел / Getty Images

У рамках 38-го туру чемпіонату Іспанії Жирона розгромила Гранаду (7:0). Одним із головних героїв матчу став український форвард Артем Довбик, який оформив хет-трик.

Наставник каталонський команди Мічел Санчес зізнався, що щасливий після перемоги.

Читайте також: Довбик повторив досягнення Шевченка і встановив рекорд для Жирони

"Важко нормалізувати сезон, який провів клуб, тому що він незвичайний. Наші футболісти зробили історію.

Коли ви насолоджуєтеся подорожжю, мета в кінці - ще один день щастя, але це не повне щастя. Після виконання мети все хороше закінчується, і лічильник обнуляється. І ось що вам потрібно зробити: встановіть лічильник на нуль і постарайтеся провести чудовий сезон наступного року, починаючи із завтрашнього дня.

Тепер настав час разом насолодитися і відсвяткувати цей великий успіх, а з нового тижня почати планування, щоб підняти Жирону якомога вище. Клуб росте і хоче продовжувати робити кроки вперед. Почуваюся трохи засмученим, оскільки наступного року команда не гратиме з тими самими гравцями. Це буде інший сезон, і багато людей будуть сумувати за цією командою.

У цьому матчів Жироні довелося боротися за свої цілі: перемагати і боротися за Трофей Пічічі для Артема Довбика", - наводить слова тренера Marca.

Зазначимо, що Довбик очолив гонку бомбардирів, випереджаючи Александра Серлота з Вільярреала, у якого на один гол менше. "Жовта субмарина" проведе останній матч чемпіонату проти Осасуни (25 травня).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK