"Це було чудово": легенда Манчестер Сіті захопився голом Мейну, при цьому вигравши гроші на ставках

На відміну від репера Дрейка, Серхіо Агуеро не має ніякого прокляття.
26 травня, 13:44
Серхіо Агуеро / Getty Images
Серхіо Агуеро / Getty Images

Фінал Кубка Англії сезону-2023 пройшов не так, як розраховували фанати Манчестер Сіті.

Їхня улюблена команда поступилася Манчестер Юнайтед з рахунком 1:2. Одним із шанувальників, який був розчарований грою та результатом, виявився легендарний форвард "містян" Серхіо Агуеро.

По обличчю аргентинця, який був присутній на стрімі ESPN, можна було помітити весь біль, з яким він стежив за подіями на футбольному полі.

Проте Агуеро залишився професіоналом і поаплодував комбінації, що призвела до результативного удару у виконанні хавбека "червоних дияволів" Коббі Мейну. При цьому екс-форвард Ман Сіті також зазначив, що "це був чудовий гол".

Але в бочці дьогтю була й ложка меду. Ще до матчу Агуеро поділився з фанатами у Instagram фотографією своєї ставки на цей поєдинок.

Колишній футболіст Барселони вирішив поставити 10 000 доларів на те, що в матчі буде забито три чи більше голів. У підсумку Агуеро виграв 15 500 доларів.

Читайте також: Манчестерські розбірки: Фанати Юнайтед і Сіті влаштували дику бійку перед фіналом Кубка Англії

Варто зазначити, що перемога у Кубку Англії може не врятувати головного тренера Манчестер Юнайтед Еріка тен Хага від потенційного звільнення.

Раніше стало відомо, що керівництво манкуніанців незабаром проведе засідання, під час якого буде розглянуто виступ команди у сезоні-2023/24. І саме після підбиття підсумків стане відомо, збереже нідерландець своє робоче місце чи ні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK