Німеччина - Україна 0:0 результат та огляд товариського матчу

Команди провели безгольовий спаринг перед Євро-2024.
3 червня, 23:46
Німеччина - Україна / Getty Images
Німеччина - Україна / Getty Images

У понеділок, 3 червня, відбувся товариський матч, у якому збірна України зустрічалася з командою Німеччини.

З перших хвилин підопічні Сергія Реброва діяли другим номером, віддавши контроль м'яча супернику. Наша команда відповідала швидкими атаками, але перший момент створив Гюндоган, який не забив з лінії воротарського майданчика, адже не влучив по м'ячу.

Україна відповіла своїм моментом, але з ударом Яремчука впорався Ноєр, який уперше вийшов у старті збірної з чемпіонату світу-2022.

Читайте також: Навіть голову помив: Ребров підколов лідера збірної, коли той привітав його з ювілеєм

Після перерви Німеччина створювала більше тиску, що призвело до гольового моменту. Максиміліан пробив зі штрафного, але м'яч влучив у каркас воріт. Уже за кілька хвилин Максиміліан завдав сильного удару, але з ним уже впорався Трубін.

Наприкінці зустрічі команди обмінялися гольовими моментами. Ярмоленко пройшов штрафним майданчиком суперника і пробив у ближній кут, але Ноєр парирував. У компенсований час Трубін знову вступив у гру, завадивши Ундаву забити.

Уже в п'ятницю, 7 червня, збірна України проведе другий спаринг перед чемпіонатом Європи-2024. Суперником нашої команди буде збірна Польщі. На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція зустрічі.

Статистика товариського матчу Німеччина - Україна

Німеччина - Україна 0:0

Очікувані голи (xG): 2.31 - 0.53
Володіння м'ячем: 57% - 43%
Удари: 26-7
Удари в площину: 5-3
Фоли: 12-4

Німеччина: Ноєр — Кімміх, Та (Кох, 59), Антон, Міттельштедт — Андріх (Павлович, 71), Гросс — Мусіала (Беєр, 59), Гюдоган (Фюріх, 46), Вірц (Ундав, 46) — Гаверц (Мюллер, 58).

Україна: Трубін — Конопля (Тимчик, 80), Забарний, Сваток, Матвієнко — Шапаренко (Судаков, 73), Степаненко (Бражко, 64), Зінченко — Циганков (Циганков, 64), Яремчук (Довбик, 73), Мудрик (Зубков, 64).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK