Україна - Уельс 2:2: огляд матчу та результат гри 04.06.2024

Пізній гол Ніколь Козлової приніс "жовто-синім" нічийний результат.
4 червня, 23:03
Жіноча збірна України / УАФ
Жіноча збірна України / УАФ

У вівторок, 4 червня, у польському місті Гродзиськ-Великопольський відбувся матч четвертого туру кваліфікації жіночого чемпіонату Європи 2025 року, в якому зійшлися збірні України та Уельсу.

У першому таймі підопічні Володимира П'ятенка були успішнішими, ніж суперниці.

На 34-й хвилині Ольга Овдійчук прорвалася правим флангом, увійшла до штрафного майданчика і покотила м'яч під удар Яні Калініній, яка вразила ворота номінальних гостей.

На жаль, "жовто-сині" дозволили Уельсу не тільки відігратися, а ще й вийти вперед: на 74-й хвилині Кейлі Бартон реалізувала пенальті, а за кілька хвилин Джессіка Фішлок забила другий гол своєї команди.

Здавалося, що українки зазнають другої поразки у відборі, але на останніх хвилинах доданого часу Ніколь Козлова ударом головою в падінні замкнула подачу Дарини Апанащенко з флангу, чим принесла Україні нічию.

Після чотирьох турів збірна України посідає третє місце групи 4, маючи в активі 5 очок. У наступному турі українки зустрінуться зі збірною Косово, яка є аутсайдером квартету, не заробивши жодного балу. Ця гра відбудеться 12 липня.

Читайте також: Олімпійська збірна України розгромила Індонезію на турнір імені Моріса Ревелло

Україна - Уельс 2:2
Голи: Калініна, 34, Козлова, 90+8 - Бартон, 74 (пен.), Фішлок, 77.

Україна: Келюшик - Басанська, Шматко, Апанащенко, Петрик - Семків, Хімич, Кравчук (Глущенко, 63) - Овдійчук (Малахова, 85), Калініна (Панцулая, 76), Андрухів (Козлова, 85).

Уельс: Кларк - Джонс (Макетір, 68), Ледд, Еванс, Джоел (Вудгем, 68) - Голланд, Інгл, Роу, Джеймс - Фішлок, Бартон (Робертс, 85).

Попередження: Голланд.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK