Арсенал та Мілан розпочали боротьбу за Циганкова

Мікель Артета вважає, що вінгер збірної України ідеально впишеться до його команди.
4 червня, 23:54
Віктор Циганков / Getty Images
Віктор Циганков / Getty Images

Вінгер Жирони Віктор Циганков привернув до себе увагу деяких топових клубів Європи.

Як повідомляє іспанське видання AS, із представниками 26-річного українця вже зв'язалися кілька колективів, а саме Арсенал та Мілан.

За інформацією джерела, у контракті Циганкова з Жироною прописані відступні у розмірі 30 мільйонів євро. Повідомляється, що лондонці вже зв'язалися з каталонцями щодо трансферу.

Обидва клуби, як і Жирона, зіграють в оновленій Лізі чемпіонів наступного сезону. А ось Тоттенгем, який також цікавиться гравцем збірної України, виступить у Лізі Європи, тому його шанси на придбання Віктора значно менші.

Читайте також: Циганков назвав свій найкращий матч за Жирону

Інтерес Арсеналу до Циганкова обумовлюється тим, що головний тренер "канонірів" Мікель Артета "закоханий" у футболіста за його цілеспрямованість, працездатність та якість. Іспанець вважає, що українець "ідеально впишеться до його команди".

Минулого сезону Віктор Циганков записав на свій рахунок 8 голів і 7 результативних передач у 34 матчах Жирони в Ла Лізі та Кубку Іспанії.

Раніше з'явилася інформація, що співвітчизник Циганкова та одноклубник по Жироні Артем Довбик мав замінити Роберта Левандовські у Барселоні.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK