Легенда Манчестер Юнайтед розповів, як він у туалеті познущався над колишнім тренером

У юні роки Вейн Руні був ще тим бунтарем.
5 червня, 00:53
Вейн Руні / Getty Images
Вейн Руні / Getty Images

Шляхи Вейна Руні та Девіда Мойєса у футболі перетнулися двічі: спочатку шотландець тренував юного англійця в Евертоні, а через десятиліття він приєднався до футболіста в Манчестер Юнайтед.

Однак розповідь легенди "червоних дияволів" стосується саме їхнього загального періоду на Гудісон Парк. Як повідомляє The Sun, нещодавно Руні повідав, як він зіпсував день своєму тренеру, обливши його крижаною водою, поки той був у туалеті.

"Мойзі втік з тренувального поля. Він, мабуть, відчайдушно хотів потрапити в туалет. Він побіг прямо в роздягальню основної команди, яка знаходилася недалеко від того місця, куди ви вбігаєте".

Джерело: Getty Images

"Він забіг прямо в кабінку туалету і зачинив двері. І я знав, що відбувається, я бачив, як вони (його одноклубники) все дивилися на мене. Я бачив, як вони наповнювали відро. Вони такі: "От і все". Тому я сказав: "Передайте це сюди".

"Так що, я пішов у сусідню кабінку, став на унітаз і *робить вигляд, що виливає вміст відра*. Я вибіг з кабінки і втік геть. Я втік, я втік. Я зробив це з ним. Я не став чекати, поки він вийде. Він так і не дізнався, хто це зробив".

Нагадаємо, що нещодавно Вейн Руні назвав Ліонеля Мессі найкращим гравцем світу, не ставши давати такий титул своєму колишньому одноклубнику Кріштіану Роналду.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Вейн Руні Девід Моєс

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK