"Зміни точно будуть": Ребров висловився про товариський матч із Польщею

Тренер збірної України поділився очікуваннями від другого спарингу перед Євро-2024.
6 червня, 19:35
Сергій Ребров / Getty Images
Сергій Ребров / Getty Images

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував товариський матч із Польщею у рамках підготовки до Євро-2024.

"Зміни точно будуть. У нас є три гри, щоб перевірити всіх кандидатів.

Я завжди висловлюю подяку полякам, ми багато ігор тут проводимо. Польща багато допомагає Україні, нашому народу, ми дуже вдячні їй за це. Є багато поляків, які приходять на наші матчі, підтримують нас. Нам дуже комфортно тут грати.

У ситуації, в якій зараз наша країна, гравцям не потрібні якісь мотиваційні промови. Іноді ми показуємо їм звернення наших бійців. Ми всі розуміємо, що в Україні нині футбол не на першому місці. Усі футболісти, які представляють зараз нашу країну, розуміють, для кого й для чого вони це роблять. Їм не потрібна додаткова мотивація. Щодня вони дивляться новини, дивляться, як росія знищує наші міста, убиває наших дітей.

Я завжди нагадую, що ми представляємо велику державу, ми боремося за свою незалежність. Гравці на футбольному полі показують, що Україна хоче бути в європейській родині. Тому потрапляння на Євро - великий крок для того, щоб наша країна ввійшла в ЄС".

Читайте також: "Гравці не готові на 100%": Ребров оцінив нічию з Німеччиною

"У нас багато молодих гравців, у цієї збірної дуже великий потенціал. Подивимося, як ми розкриємо себе на чемпіонаті Європи. Це дуже перспективна команда на майбутнє, ми будемо її будувати, намагатися показувати результат із молодими й досвідченими футболістами.

Збірна Польщі? Усім у Європі прийде на думку Роберт Левандовскі, тому що це яскравий футболіст, легенда. Збірна Польщі заслужила вихід на Євро, незважаючи на труднощі у кваліфікації. Ця команда має виконавців високого рівня. Для тренера важливо зробити зі своїх підопічних збірну, гадаю, йому це вдалося у відбірному циклі. Коли я свого часу грав проти збірної Польщі, то ми, напевно, програли всі матчі. Тож тут дуже індивідуально сильні гравці, дуже важливо їх організувати", - наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ.

Нагадаємо, що матч Польща - Україна відбудеться у п'ятницю, 7 червня, у Варшаві на Національному стадіоні. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 21:45 за київським часом.

На ISPORT буде доступна онлайн-трансляція матчу Польща - Україна.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK