Тренер збірної Англії висловився про неочікувану поразку від Ісландії

Гарет Саутгейт розповів, на що відкриває очі ця гра.
8 червня, 10:51
Гарет Саутгейт / Getty Images
Гарет Саутгейт / Getty Images

Керманич збірної Англії Гарет Саутгейт висловився про поєдинок проти Ісландії напередодні Євро-2024

За словами місцевого спеціаліста, остання товариська гра перед турніром дала зрозуміти, що виграти континентальну першість, спираючись лише на талант гравців буде неможливо.

Читайте також: Підготовка до Євро-2024: Україна знищила Молдову, Португалія розгромила Ірландію

"Це дійсно фокусує увагу на тому, що будь-який вид самозаспокоєння, що талант принесе нам цей трофей, і що ми повинні лише прогулюватися... футбол не такий.

Ви повинні бути на висоті в кожному аспекті гри, щоб виграти будь-яку гру на такому рівні, і ми були дуже далекі від цього сьогодні, і Ісландія заслужила свою перемогу. У них було ще кілька моментів після перерви. Я думаю, що це справді зосереджує увагу на тому, щоб дійсно вести команду вперед протягом наступного тижня.

Нам вдавалося так багато різних речей протягом цієї гри, і в підсумку ми вийшли на поле з відносно молодою командою, деякі з яких, в ідеалі, повинні були б вийти на поле і фізично. Це була гра, в якій ми зробили шість замін, але хотіли б зробити більше. Фізична сторона викликає невелике занепокоєння, тому що у нас дуже багато фізичних проблем.

Ми зосереджені на всіх аспектах, але ми не можемо приховати той факт, що у нас багато фізичних проблем. Це очевидно для всіх. Тим не менш, ми можемо бути кращими, ніж були сьогодні. Ми повинні бути більш компактними, краще пресингувати, а потім використовувати моменти, які ми створили. Але я думаю, що ми можемо це вирішити. Це хороша можливість вийти на тренувальне поле і нагадати собі про те, що важливо з точки зору перемоги у футбольних матчах. Якщо інтенсивність вашої гри без м'яча неправильна, це може створити вам багато проблем і з м'ячем", - резюмував Саутгейт.
 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK