"Хотів запхати мікрофон в горло": Рац розповів про реакцію на звинувачення Луческу в поразці від Барселони

Румунський спеціаліст тоді поклав на співвітчизника вину в двох пропущених голах.
11 червня, 13:37
Резван Рац /iamsport.ro
Резван Рац /iamsport.ro

Резван Рац в інтерв'ю румунським ЗМІ розповів, як він відреагував на звинувачення від Луческу в двох пропущених голах від Барселони (1:5) в матчі Ліги чемпіонів у 2011 році.

Слова екснаставника Шахтаря потрапили в ефір під час післяматчевого інтерв'ю колишнього захисника, тому, той дуже розлютився і заявив, що першою його реакцією було бажання запхати Луческу мікрофон в горло або вдарити ним по голові.

Читайте також: Луческу отримав одну з керівних посад в румунському клубі - ЗМІ

"Ну, я вам скажу, що я тоді відчув. У мене було два імпульси: перший – схопити мікрофон і вдарити його по голові. Я не жартую! Повірте, ви мене знаєте... Я маю на увазі, що я такий... Ти (інтервʼюєр - прим.) знаєш мене з дитинства. Я дуже імпульсивний. Тож це перший імпульс. Повірте мені, це те, що зі мною сталося, тобто я ні про що не брешу.

Я хотів взяти мікрофон і... або запхати його йому в горло, я не знаю, щось таке, вдарити його. Тобто, просто фізично відреагувати. У той же час, за ті частки секунди, я зрозумів, що це може бути кінець моєї кар'єри. Це було б чітке "Прощавай!". Це увійшло б в історію футболу. Мені спало на думку, що це назавжди зітре в пил мою карʼєру", – сказав Рац.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK