Молдова - Україна 0:4: огляд матчу та результат гри 11.06.2024

"Жовто-сині" перемогли, але при цьому втратили важливого виконавця.
11 червня, 21:00
Збірна України  / УАФ
Збірна України / УАФ

У вівторок, 11 червня, у Кишиневі відбувся товариський матч між збірними Молдови та України.

Для команди Сергія Реброва це була остання нагода підготуватися до майбутнього чемпіонату Європи-2024.

З перших хвилин "жовто-сині" захопили ініціативу і вже на другій хвилині зустрічі вийшли вперед завдяки голу Романа Яремчука - 15-го у футболці збірної.

Однак у середині першого тайму сталося найгірше, що тільки можна було уявити – гравець збірної України отримав травму. Це Віталій Миколенко, який не до кінця відновився, отримав болісний удар по гомілкостопу, через що він не зміг продовжити матч.

На перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь України: Георгій Судаков помітив забігання до штрафного майданчика у виконанні Віктора Циганкова. Вінгер Жирони, отримавши м'яч, пробив у дальній кут без шансів для воротаря.

Джерело: УАФ

Одразу після відпочинку на поле замість Яремчука вийшов одноклубник Циганкова Артем Довбик і за кілька хвилин він відзначився ювілейним голом за збірну України.

Судаков тим часом оформив свій другий асист за вечір. Але на цьому хавбек Шахтаря не зупинився. На 54-й хвилині Судаков і Довбик помінялися ролями: зігравши у стінку, півзахисник забив четвертий гол команди Реброва.

Ближче до середини другої половини поєдинку Сергій Станіславович провів деякі заміни, але до кінця матчу рахунок більше не змінювався.

Збірна України завершила підготовку до Євро-2024 розгромною перемогою над збірною Молдови. Нагадаємо, що українці стартують на чемпіонаті Європи-2024 17 червня грою проти Румунії.

Читайте також: Довбик досяг усної домовленості про контракт з Атлетіко

Статистика товариського матчу Молдова - Україна

Молдова - Україна 0:4
Голи: Яремчук, 2, Циганков, 43, Довбик, 49, Судаков, 54.

Володіння м'ячем: 38% - 62%
Удари: 9 - 15
Удари в площину: 2 - 8
Фоли: 8 - 14
Атаки: 85 - 150

Молдова: Райлян - Кожокару, Крачун, Бабогло, Посмак (Мудрак, 60), Рябчук - Раце (Богачук, 78), Йоніце (Постолакі, 46) - Моцпан (Стине, 46), Ніколаєску (Клещенко, 60), Дамашкан (Каймаков, 46).

Україна: Лунін - Конопля, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Зінченко, 30) - Степаненко (Бражко, 68), Шапаренко (Маліновський, 78), Судаков - Циганков (Ярмоленко, 68), Яремчук (Довбик, 46), Мудрик (Зубков, 68).

Попередження: Ярмоленко, Конопля.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK