Засновник Football Leaks має намір опублікувати документи, що підтверджують порушення Манчестер Сіті

Руй Пінту має докази, що "містяни" порушували ФФП навмисно.
23 червня, 13:20
Руй Пінту / Getty Images
Руй Пінту / Getty Images

Засновник Football Leaks Руй Пінту заявив, що має намір опублікувати документи, які підтверджують, що Манчестер Сіті навмисно порушував ФФП.

Нагадаємо, що "містян" звинувачують у 115 різних порушеннях ФФП, розслідування почалося ще 2018 року, а лише восени розпочнеться його розгляд.

Пінту, який раніше вже був засуджений за злив футбольних документів, заявив, що у нього є папери, які доводять провину Сіті. Частину документів він уже передав владі Франції та Німеччини.

"У звітах Манчестер Сіті вказані отримані клубом суми, про які не повідомляли футбольну владу. Ці документи - частина розслідування Прем'єр-ліги щодо Сіті.

Зараз я передав французькій і німецькій владі п'ять жорстких дисків із мільйонами документів, зокрема про Сіті, і описав, що знаходиться на кожному з них. Я впевнений, що вони кримінально значущі", наводить слова Пінту The Sun.

Крім того, юристи активіста підтвердили, що в нього є інформація, недоступна слідчим і яку раніше не розголошували. Однак найближчим часом Football Leaks планує її опублікувати.

Нагадаємо, що раніше було опубліковано календар матчів АПЛ сезону-2024/25.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Манчестер Сіті

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK