Гравець МЮ попрощався з фанатами перед переходом в Жирону

Донні ван де Бек стане гравцем каталонців.
10 липня, 13:18
Донні ван де Бек / Getty Images
Донні ван де Бек / Getty Images

Півзахисник Манчестер Юнайтед Донні ван де Бек в найближчі години чи дні змінить клубну прописку та стане гравцем Жирони.

Перед офіційним оголошенням про перехід в новий клуб нідерландський 27-річний центральний півзахисник попрощався з фанатами манкуніанців.

Футболіст подякував фанатам та усім причетним до клубу за підтримку, сказавши, що місто буде займати особливе місце в його серці та в серці його коханої Естель Бергкамп, оскільки, в ньому народились двоє їхніх дітей.

Читайте також: Жирона підписала нідерландського хавбека

"Дорога сім'я Манчестер Юнайтед. Сьогодні пам'ятний день, оскільки моя пригода в клубі добігає кінця.

Я хочу подякувати всім вам за вашу підтримку протягом усіх цих років. З того моменту, як ми прибули в Манчестер Юнайтед, ми відчували себе надзвичайно бажаними гостями, і ми вдячні за це. Дякую всім у клубі за те, що дозволили нам відчути себе як вдома. Особлива подяка всім вболівальникам, які зробили ці роки незабутніми.

Окрім футболу, народження наших двох дітей тут гарантує, що Манчестер завжди буде займати особливе місце в наших серцях. Успіхів усім, до нових зустрічей", - сказав ван де Бек.

У МЮ гравець перейшов у 2020 році, але за 4 сезони через чисельні труднощі награв лише 62 матчі, забивши 2 голи й віддавши 2 асисти.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK