Один з найбільших талантів Німеччини розповів, чому відмовився від трансфера в Баварію

Ассан Уедраого обрав РБ Лейпциг через кілька причин.
16 липня, 23:59
Ассан Уедраого / Getty Images
Ассан Уедраого / Getty Images

Новачок РБ Лейпциг Ассан Уедраого в інтерв'ю виданню BILD розповів, чому зробив вибір на користь "биків", а не Баварії, від якої також мав пропозицію.

За словами півзахисника, велику роль зіграло те, що він вже був знайомий з спортдиром РБ Лейпциг Рувеном Шрьодером та те, що цей перехід був би більш правильним для його розвитку.

Читайте також: Атлетіко та Ліверпуль висловили інтерес до центрбека РБ Лейпциг

"З Лейпцигом все сталося досить швидко. Я знаю Рувена Шрьодера з часів Шальке. У нас завжди були хороші стосунки, і нам не доводилося довго спілкуватися. Під час телефонної розмови з Марко Роузом у мене швидко виникло відчуття, що він мені підходить і що у мене буде реальний шанс. У Лейпцигу у мене є можливість вдосконалюватися і грати у футбол на великій сцені

Гроші не були важливими. Це було рішення для мого розвитку. Я дивився на те, де молоді гравці досягли найбільших успіхів; це було вирішальним критерієм для мого вибору", - заявив Уедраого.

18-річний Ассан перейшов в Лейпциг з стану Шальке за 10 млн євро. Атакувальний півзахисник вважається одним з найбільших талантів у Німеччині.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Баварія Німеччина

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK