Наречена зачекає: лідер збірної Італії роздавав автографи та фотографувався прямо під час весілля

Федеріко К'єза не упустив можливості зробити фанатів щасливими у важливий день у його житті.
21 липня, 09:34
Федеріко К'єза / Getty Images
Федеріко К'єза / Getty Images

Для вінгера Ювентуса і збірної Італії Федеріко К'єзи 20 липня стало особливою датою - саме цього дня футболіст зіграв весілля.

Дружиною 26-річного італійця стала модель Люсія Брамані. Але до моменту оформлення їхнього шлюбу відбувся ще один красивий момент за участю гравця.

Весілля відбулося в соборі міста Гроссето (Тоскана), про що дізналися фанати. Тому не дивно, що, коли К'єза приїхав до вівтаря, він побачив безліч уболівальників.

Вирішивши, що в нього ще є час, він роздав автографи і зробив кілька фотографій, які стали для нього останніми в статусі холостяка.

Читайте також: Футбол сьогодні: матчі Ліги націй (Нідерланди - Боснія, Німеччина - Угорщина), поєдинок України і Ворскла в Лізі чемпіонів

Цікаво, що серед гостей були Ніколо Пірло, син колишнього гравця і тренера Ювентуса Андреа Пірло, дружина Мануеля Локателлі, Тесса Лакович і Мікела Персіко, дружина Даніеле Ругані.

Після довгих оплесків на виході з собору К'єза і Брамані попрямувала до Кастелло ді Вікарелло, місця, розташованого в Поджи-дель-Сассо в муніципалітеті Чініджано.

І якщо із сімейним життям Федеріко К'єзи тепер усе зрозуміло, то майбутнє його футбольної кар'єри залишається невизначеним, оскільки Ювентус збирається позбутися його.

Нещодавно з'явилася інформація, що "стара синьйора" спробувала додати К'єзу в угоду щодо вінгера Манчестер Юнайтед.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK