Де Хеа був готовий повернутися в Манчестер Юнайтед за однієї умови

Іспанський воротар мав багато думок щодо свого майбутнього після того, як він покинув клуб.
24 липня, 09:37
Давід Де Хеа / Getty Images
Давід Де Хеа / Getty Images

Влітку 2023 року Давід Де Хеа покинув Манчестер Юнайтед у статусі вільного агента, оскільки клуб не став продовжувати з ним контракт.

Як повідомляє The Athletic, у перші місяці після свого відходу з клубу 33-річний іспанець всерйоз розглядав варіант із завершенням кар'єри.

Іспанець був розчарований тими, кого він вважав відповідальними за його відхід: тренером Еріком тен Хагом і тодішнім футбольним директором клубу Джоном Мерто.

За інформацією видання, Давід навіть сказав своєму найближчому оточенню, що був би радий повернутися в Юнайтед, якби цих двох фігур там більше не було.

Через чотири-п'ять місяців, протягом яких він розслабився і відпочив від футболу, Де Хеа зрозумів, що сумує за грою, і почав працювати над своїм поверненням.

Читайте також: Манчестер Юнайтед може перехопити ще одного гравця у Мілана з узгодженим контрактом

При цьому він залишився у своєму будинку в Манчестері до кінця 2023 року, а не повернувся до Іспанії до дружини і доньки, з податкових причин.

Він більше не розглядав завершення кар'єри як варіант і почав тренуватися три-чотири рази на тиждень під керівництвом тренера воротарів, рекомендованого Річардом Хартісом, який обіймав цю посаду в Манчестері до минулого тижня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK