Співвласник франшизи НБА та виходець із СРСР приєдналися до керівництва англійського клубу

Відбулися значні зміни у раді директорів Лідс Юнайтед.
24 липня, 14:00
Лідс Юнайтед / Getty Images
Лідс Юнайтед / Getty Images

Лідс Юнайтед призначив двох нових членів ради директорів: Ендрю Шварцберг і Євген (Юджин) Шнеур увійшли до складу вищого керівництва англійського футбольного клубу, повідомляє The Athletic.

Шварцберг, що входить до складу мажоритарної групи власників клубу НБА Шарлотт Горнетс, приєднався до ради директорів "павичів" як новий віце-голова. Він змінив на цій посаді Руді Клайн-Томаса, який залишається значним інвестором.

Шнеур увійшов до складу ради директорів і працюватиме разом зі Шварцбергом, головою ради директорів Параагом Марате, генеральним директором Ангусом Кіннером і Пітером Лоуї.

Після вильоту з Прем'єр-ліги 2023 року Лідс грає в Чемпіоншипі, другому за силою англійському дивізіоні. Того ж року інвестиційна група 49ers Enterprises отримала контроль над клубом, придбавши його у колишнього власника Андреа Радріццані.

Читайте також: Мудрик може позбутися зіркового конкурента в Челсі - лондонці готують грандіозну чистку складу

Шнеур і Шварцберг входять до групи 49ers Enterprises і обидва мають досвід роботи у сфері доступного житла в США. У них є досвід створення та управління успішними компаніями в США, причому бізнес Шнеура включає в себе нерухомість і будівництво доступного житла.

У дитинстві Шнеур переїхав із колишнього СРСР до США, де він і здобув освіту. Будучи юристом, він вирішив стати інвестором. У 2003 році він разом з колишнім бейсболістом Нью-Йорк Метс Мо Воном почав бізнес у сфері нерухомості.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK