Колишній захисник Арсенала дав пораду Зінченку: "Футбол змінюється"

Вільям Галлас вважає, що Олександр Зінченко більше не принесе користі лондонському Арсеналу.
28 липня, 18:20
Вільям Галлас / Getty Images
Вільям Галлас / Getty Images

Легендарний французький захисник Вільям Галлас, який в період з 2006 по 2010 роки виступав у складі лондонського Арсенала, звернувся до українського захисника команди Олександра Зінченка:

Читайте також: Арсенал готовий продати Зінченка

"Так, я вважаю, що футбол Арсенала рушив далі від того, що Зінченко пропонує їм. Футбол - це гра, яка постійно розвивається, і зараз вона знову змінюється в плані того, як провідні команди намагаються захищатись.

Протягом останніх кількох років ми бачили, як команди просять своїх лівих та правих захисників виходити в півзахист і будувати гру ззаду. Ми бачили, як четвірка захисників перетворювалась на трійку з м’ячем - роль захисника сильно змінилася, але тепер, здається, увага зосереджена на тому, щоб робити те, для чого вони там: дуже добре захищатися та бути сильними.Є тренд, що рухається до набагато міцнішої четвірки ззаду. На це є багато причин, але в основному це полягає в тому, щоб бути сильнішим за суперника та обмежити кількість шансів біля своїх воріт. Футбол змінюється. Ми живемо в період, який створений для справжніх захисників", - сказав Галлас у коментарі DAZN.

Нагадаємо, в літнє трансферне вікно часто ходять чутки про можливий відхід Олександра Зінченка з Арсенала, але ніякої конкретики стосовно трансферу поки немає.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK