Манчестер Юнайтед схиляється до зносу Олд Траффорд та побудови нового стадіону

Цей проєкт коштуватиме манкуніанцям 2 мільярди фунтів.
29 липня, 18:52
Олд Траффорд / Getty Images
Олд Траффорд / Getty Images

Манчестер Юнайтед має намір представити плани будівництва нового стадіону на 100 000 місць до кінця року, повідомляє Manchester Eveninge News.

За оцінками джерел у клубі, новий стадіон коштуватиме не менше 2 мільярдів фунтів. Новий співвласник МЮ сер Джим Реткліфф, який хоче створити найбільший стадіон у Великій Британії, доручив завершити розробку плану до грудня.

Члени робочої групи по арені згодні з Реткліффом у тому, що нове будівництво є логічною пропозицією щодо відродження Олд Траффорд і його околиць.

Клуб сподівається, що зможе побудувати стадіон, що вміщає щонайменше 90 000 уболівальників, з потенційним збільшенням до 100 000. Олд Траффорд вміщує 75 000 глядачів.

Читайте також: Зірка Манчестер Юнайтед зіграла на вулиці з дітьми американської футбольної академії

За інформацією джерела, новий стадіон буде побудований на місці старого. Високопоставлені діячі хотіли б, щоб новий стадіон мав манкуніанський вигляд, і Реткліфф підкреслив зв'язок району Траффорд-парку з промисловою революцією.

Примітно, що думки 30 тисяч фанатів, яких було опитано на тему побудови нової арени або реконструкції Олд Траффорд, розділилися приблизно навпіл. 

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK