Яремчук назвав головну причину переходу в Олімпіакос

Роман особисто поспілкувався із тренером команди перед переходом.
30 липня, 15:04
Роман Яремчук / ФК Олимпиакос
Роман Яремчук / ФК Олимпиакос

Грецький Олімпіакос офіційно оголосив про підписання контракту з форвардом збірної України Романом Яремчуком. Українець дав перше інтерв'ю як гравець клубу з Греції, де назвав визначальний фактор переходу:

Читайте також: Захисник Динамо може перебратися у Бундеслігу

"Я дуже радий бути тут. Олімпіакос - великий клуб, який знають у всій Європі. Це чудовий проєкт із чудовим технічним персоналом, тренерами. Сподіваюся, це правильний вибір у моїй кар'єрі. У мене хороші відчуття.

Знаю, що це найбільший клуб Греції, який виграв Лігу конференцій минулого сезону. В «Олімпіакосі» постійно виступають великі футболісти. У перші дні я розмірковував щодо пропозиції, але після розмови з головним тренером, я швидко прийняв рішення – ось зараз я тут.

Вболівальники чекають від мене голів, титулів. Я не хочу багато говорити і розповідати, що зроблю це напевно. Але я хочу приносити їм радість і буду викладатися на всі 100%, щоб зробити вболівальників щасливими", - цитує Яремчука офіційний сайт Олімпіакоса.

Нагадаємо, у Романа був варіант з переходом до англійського Брентфорда, але в останній момент форвард національної збірної погодився на пропозицію з Греції.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Олімпіакос Роман Яремчук

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK