Манчестер Юнайтед готовий використати Санчо та Фернандеша на позиції форварда

Можливо, хтось із них вийде у центрі нападу у фіналі Суперкубку Англії.
4 серпня, 21:37
Джейдон Санчо та Бруно Фернандеш / Getty Images
Джейдон Санчо та Бруно Фернандеш / Getty Images

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг розглядає можливість використання Джейдона Санчо і Бруну Фернандеша як нападників, які допоможуть розв'язати атакувальні проблеми команди, повідомляє The Athletic.

Основний форвард минулого сезону Расмус Гойлунд пропустить шість тижнів через травму, отриману під час передсезонної підготовки.

Джошуа Зіркзе, який був придбаний у Болоньї, поки що не готовий, лише нещодавно розпочавши тренуватися разом із командою.

Це ставить Тен Хага перед дилемою: до стартового матчу сезону проти Манчестер Сіті в Суперкубку Англії залишилося менше тижня.

"Це те, що ми можемо зробити, якщо в нас немає Расмуса. Звичайно, з'явиться Джошуа Зіркзе. Він почав тренуватися. Але він не так довго тренується, тому потрібен час, і йому доведеться пристосуватися до англійського футболу і нашого способу гри", - сказав тен Хаг.

Ерік тен Хаг
Ерік тен Хаг / Джерело: Getty Images

Читайте також: Манчестер Юнайтед втратив ще двох гравців після товариського матчу

"Джейдон, звичайно, може грати на позиції нападника. Він також може грати на широких просторах, але, можливо, він є хорошим варіантом".

При цьому нідерландець заявив, що Маркус Решфорд, який раніше грав центрфорварда, не буде переведений на цю позицію.

"Маркус грав там раніше, він може це зробити знову, і це безумовно варіант. Але я думаю, що він більш продуктивний зліва, коли він вбігає з флангу. Але в нас також є Бруно Фернандеш, який теж може зіграти нападника".

Нагадаємо, що Суперкубок Англії між Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті відбудеться 10 серпня. Стартовий свисток поєдинку пролунає о 17:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK