Варан зізнався, чому вирішив перейти в Комо: Фабрегас відіграв важливу роль

Француз радий стати гравцем ФК Комо.
7 серпня, 11:02
Рафаель Варан / Getty Images
Рафаель Варан / Getty Images

Італійський ФК Комо тільки-но кваліфікувався до Серії А і відразу почав посилювати склад зірками світового футболу. Одним з таких став захисник збірної Франції Рафаэль Варан.

Читайте також: Фабрегас офіційно став головним тренером Комо

Француз зізнався, що змусило його прийняти пропозицію новачка Серії А, згадавши Сеска Фабрегаса, який нині очолює Комо:

"Те, що мене переконало – це спільний проєкт. Це дуже цікавий проєкт, для мене це також можливість допомогти клубу, досягти певної мети, реалізувати мої особисті амбіції прийти сюди і спробувати нові виклики.

Сеск відіграв важливу роль у тому, щоб переконати мене, але цей новий виклик, з новим чемпіонатом, скажімо так, містив усі елементи, щоб переконати мене приїхати сюди.

Це була якась особлива дискусія, ми просто говорили з Фабрегасом про футбол. Мені дуже сподобалася його ігрова філософія, ідеї, які він запропонував, у нас було багато спільних ідей.

Насамперед що я маю зробити, що ми повинні зробити як команда, - підготуватися фізично. Ми також повинні навчитися грати разом, тому що в команді багато нових гравців. Однак нам також потрібно розібратися, як підходити до всіх тактичних прийомів, які вимагає тренер. І, на мою думку, ми повинні брати гру за грою, дивитися, як ми починаємо чемпіонат, і намагатися зростати від матчу до матчу", - цитує Варана сайт Джанлуки Ді Марціо.

Нагадаємо, Комо у першому турі Серії А зіграє проти туринського Ювентуса. Матч відбудеться вже 19 серпня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK