Гвардіола: Альварес хоче новий виклик, а Атлетіко - топ-клуб

Іспанський наставник Манчестер Сіті не вмовляв форварда залишитися.
9 серпня, 17:59
Пеп Гвардіола / Getty Images
Пеп Гвардіола / Getty Images

Незабаром буде оголошено про багатомільйонний перехід Хуліана Альвареса з Манчестер Сіті до Атлетіко.

Головний тренер "містян" Пеп Гвардіола прокоментував угоду між клубами, пояснивши, чому він не заперечував продажу аргентинця.

"Передусім я хочу висловити подяку Хуліану. Ми виграли все, його внесок величезний. Команда неймовірно любила його за свою поведінку, але якщо він хоче піти, отримати новий виклик: Атлетіко - топ-клуб. Ми бажаємо йому всього найкращого. Я багато чому у нього навчився, сподіваюся, він зможе знайти те, що шукав", - цитує іспанця beIN Sports.

"Я не знаю чому, він сказав мені, що хоче нового виклику, він відчуває, що це те, що йому потрібно зробити. Минулого сезону він багато грав, в якісь моменти з Ерлінгом, але я розумію, в якісь моменти не грав".

Читайте також: Гвардіола висловився про можливість очолити збірну Англії

"Я багато разів говорив клубу, що, зрештою, клуб має остаточне рішення, але я кажу, що контракти можуть бути розірвані. Якщо ви нещасливі, чому ви повинні бути тут? Він вважає, що його період тут, мабуть, закінчився, так що добре, обидва клуби дійшли згоди, і все".

Гвардіола виступив на прес-конференції напередодні матчу за Суперкубок Англії, в якому Манчестер Сіті зустрінеться із Манчестер Юнайтед. Цей поєдинок відбудеться у суботу, 10 серпня, о 17:00 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK