"Було дуже весело": екс-воротар Мілана розповів, як Златан "покарав" новачка команди

Поділившись кумедною історією, Асмір Бегович не забув зробити Ібрагімовичу кілька компліментів.
13 серпня, 00:57
Златан Ібрагімович та Алексіс Салемакерс / Getty Images
Златан Ібрагімович та Алексіс Салемакерс / Getty Images

Ні для кого не секрет, що Златан Ібрагімович має специфічний характер. Свого часу на своїй шкурі це відчув Алексіс Салемакерс.

Нещодавно колишній воротар Мілана Асмір Бегович розповів історію про те, як великий швед вирішив провчити зарозумілого новачка.

Другу половину сезону-2019/20 боснійський воротар провів в оренді у складі "россонері", зігравши два матчі в Серії А.

Під час зимового трансферного вікна до Беговича в клубі приєднався Салемакерс, якому на момент переходу було всього 20 років.

"Це була найкумедніша річ: Златану подобалося ставити молодих гравців на місце. Перші пару днів Салемакерс був милим і тихим, а потім, приблизно за тиждень або два, він приїхав на тренування на новому Порше", - цитує боснійця talkSPORT.

"І Златан, перше, що він зробив, це схопив ключі і сказав: "Послухай, ти збираєшся відвезти цю машину назад в автосалон. Якщо ти не зробиш цього, це зроблю я".

"Він змусив його повернути свою машину, взяти простішу і працювати над тим, щоб заробити повагу одноклубників. Це було досить кумедно".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Ювентус веде переговори з Міланом щодо трансферу захисника

Зрештою Салемакерс разом з Ібрагімовичем у 2022 році допоміг Мілану вперше за 11 років виграти Скудетто, що не стало сюрпризом для Беговича.

"Златан був зовсім іншою дикою людиною, просто хлопцем найвищого стандарту. По-перше, як гравець, те, як він тренувався (на той момент йому було 38/39 років), і те, як він діяв, він дійсно встановив стандарт для всіх".

"Він був неймовірним джерелом натхнення, і я думаю, що він усіх потягнув за собою. І те, що він робить на полі, аура, яка в нього була, я не бачив у багатьох гравців".

"Він був топ-гравцем, видатною людиною, а також моїм хорошим другом і тим, у кого я, безумовно, черпав багато натхнення".

За чотири роки в Мілані Алексіс Салемакерс записав на свій рахунок 10 голів і 14 результативних передач у 140 матчах.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мілан Златан Ібрагімович

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK