"Він був готовий": тен Хаг розкрив причину відсутності Санчо у заявці на матч із Фулгемом

Вінгер пропустив перший тур АПЛ, незважаючи на нещодавню участь у Суперкубку Англії.
17 серпня, 10:38
Джейдон Санчо / Getty Images
Джейдон Санчо / Getty Images

У новому сезоні АПЛ Манчестер Юнайтед стартував із перемоги над Фулгемом (1:0). І на відміну від Суперкубку Англії, в заявку на цю гру Джейдон Санчо не потрапив.

Після матчу головний тренер манкуніанців Ерік тен Хаг заявив, що вінгер мав проблеми, але він був готовий, щоб його включили до заявки. Однак наставник вирішив зробити свій вибір на користь Алехандро Гарначо, Джошуа Зіркзе та Антоні.

"Передусім, нам потрібна глибина складу. Цього сезону виживає той, хто найбільш готовий, але я можу включити до складу лише 20 гравців, мені доводиться робити вибір", - цитує тен Хага Manchester Evening News.

"У Джейдона того тижня була вушна інфекція, і він не був на 100% придатний для цього. Він міг грати, але маючи можливість вибору, я зробив його, залишивши в запасі інших гравців".

"Це може змінитися і обов'язково зміниться по ходу сезону, коли нам доведеться робити ротацію. Ми не можемо грати кожен матч одним і тим же складом. Сьогодні ви бачите, наскільки важливі заміни: нам потрібна правильна лава запасних і правильний баланс".

Раніше стало відомо, що Джошуа Зіркзе, який став автором єдиного голу, поповнив великий список дебютантів-голеадорів.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK