Іпсвіч - Ліверпуль: Огляд та результат матчу АПЛ 17.08.2024

Перший тайм вийшов непереконливим, а от в другому "червоні" змогли розібратись з суперником.
17 серпня, 16:31
Ліверпуль / Getty Images
Ліверпуль / Getty Images

В рамках першого туру АПЛ Іпсвіч на власному полі прийняв Ліверпуль.

У першій 45-хвилинці колектив Кірана МакКенни достатньо впевнено виглядав на футбольному полі, і певною мірою дивував, як суперника, так і глядачів своєю рішучістю. Власне, саме в "трактористів" виник найнебезпечніший момент в першому таймі. Грівз небезпечно пробивав головою після стандарту, але Аліссон впорався з його ударом.

Також досить небезпечно виглядала контратака, яку спричинив забіг Омарі Гатчінсон після невдалої подачі кутового від Ліверпуля, але вона до удара не дійшла завдяки вдалій грі Трента Александра-Арнольда та Джарлелла Кванси.

Після перерви колектив Арне Слот теж не одразу почав переревертати гру на свою користь. Спочатку, був епізод з можливим пенальті в ворота гостей, але в одній із фаз атаки, де стався цей момент був зафіксований офсайд, тож, мерсисайдці змогли уникнути покарання.

А от вже після цього "червоні" ввімкнулись на повну, і почали створювати велику кількість моментів. Часто рятував Крістіан Уолтон, іноді за підопічних МакКенни грав каркас воріт, а іноді захисники блокували удари опонентів, проте, двічі все ж аутсайдеру не вдалося врятувати себе.

Спершу завдяки прекрасній дальній передачі Вірджила ван Дейка м'яч опинився у Мохамеда Салаха, який віддав на Діогу Жоту, і той досить просто відкрив рахунок у матчі. Трохи пізніше Салах знову отримав м'яч на правому фланзі, але простору було вже не так багато, як в епізоді з першим голом, тож, Мо обігрався з Домініком Собослаєм, і отримавши можливість пробити по воротам відправив м'яч в дальний нижній кут.

Таким чином, Ліверпуль успішно стартував в новому сезоні АПЛ, тимчасово очоливши турнірну таблицю, а Іпсвіч, хоч і виглядав непогано все ж не зумів порадувати фанатів набраними балами.

Статистика матчу АПЛ Іпсвіч - Ліверпуль

Іпсвіч - Ліверпуль 0:2

Голи: Жота, 60, Салах, 65

xG:0.43 - 2.75
Удари: 6 - 19
Удари в площину воріт: 2 - 6
Володіння м'ячем: 38% - 62%

Іпсвіч — Ліверпуль 0:2
Голи: Жота, 60, Салах, 65

Іпсвіч: Волтон — Туанзебе (Шмодікс, 74), Вулфенден, Грівз, Девіс — Луонго (Гарнесс, 65), Морсі — Бернс (Джонсон, 57), Чаплін (Тейлор, 65), Гатчінсон — Делап (Аль-Хамаді, 74)

Ліверпуль: Бекер — Александер-Арнольд (Бредлі, 77), Кванса (Конате, 46), ван Дейк, Робертсон (Цимікас, 80) — Гравенберх, Мак Аллістер — Салах, Собослаї, Діас — Жота (Гакпо, 79)

Попередження: Вулфенден, Гатчінсон, Бернс

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль Іпсвіч

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK