Гюндоган завершив кар'єру в збірній Німеччини

У німця відбуваються кардинальні зміни в житті.
19 серпня, 19:35
Ілкай Гюндоган / Getty Images
Ілкай Гюндоган / Getty Images

Півзахисник Барселони Ілкай Гюндоган завершив міжнародну кар'єру. 33-річний футболіст більше не гратиме за збірну Німеччини.

Читайте також: Компані оцінив свою дебютну офіційну гру на чолі Баварії - мюнхенці впевнено стартували у Кубку Німеччини

"Після кількох тижнів роздумів я прийшов до рішення, що настав час завершити кар'єру гравця національної збірної. Я можу з великою гордістю озирнутися назад і згадати 82 матчі за збірну моєї країни - кількість, про яку я навіть не міг мріяти, коли дебютував за дорослу національну команду в 2011 році.

Моїм найяскравішим моментом, безумовно, була величезна честь бути капітаном команди на нашому домашньому чемпіонаті Європи минулого літа! Після всіх цих років нам нарешті вдалося знову змусити націю пишатися - я дуже щасливий, що зміг зіграти в цьому свою роль. Але ще до турніру я відчував певну втому не лише в тілі, а й у голові, що змушувало мене замислитися. А ігор на клубному та національному рівні не стає менше".

Гюндоган дебютував за збірну Німеччини у 2012 році. На його рахунку 82 матчі, в яких забив 19 м'ячів, віддав вісім гольових.

У складі національної команди Гюндоган не виграв чемпіонат світу-2014, адже пропускав його через травму.

Раніше повідомлялося, що Барселона визначилася з майбутнім Гюндогана.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK