У конкурента Луніна конфлікт з колишнім тренером Коноплянки - бельгієць не хоче грати під його керівництвом

Тібо Куртуа не збирається виступати за збірну Бельгії під керівництвом Доменіко Тодеско.
23 серпня, 00:10
Тібо Куртуа / Getty Images
Тібо Куртуа / Getty Images

Голкіпер мадридського Реала і збірної Бельгії Тібо Куртуа відмовляється грати під керівництвом Доменіко Тодеско, який нині очолює національну команду Бельгії:

Читайте також: "Не пам'ятаємо часу один без одного": Лунін із дружиною поділилися милими фото на честь річниці

"Хочу звернутися до бельгійських уболівальників і вболівальників нашої національної збірної. Я відчуваю величезну любов і гордість, представляючи свою країну на полі, а також кожного з вас, хто вболіває за «червоних дияволів». Для мене було привілеєм мати честь носити футболку національної команди. Навіть у найсміливіших мріях я не міг уявити, що зможу зробити це більш ніж 100 разів.

На жаль, після подій із тренером і після довгих роздумів я вирішив не повертатися до збірної Бельгії під його керівництвом. У цьому питанні я приймаю свою частку відповідальності. Проте, якщо дивитись уперед, моя недовіра до нього не сприяла б підтриманню необхідної доброзичливої атмосфери. Федерація, з якою я мав декілька дискусій, приймає мою позицію та причини, які спонукали мене до цього болісного, але послідовного рішення.

Я шкодую, що, можливо, розчарував деяких уболівальників, але я переконаний, що це найкращий спосіб дій для Бельгії, оскільки він завершує дебати та дозволяє команді зосередитися на досягненні своїх цілей. Дякуємо за вашу непохитну підтримку, любов і розуміння", - написав Куртуа.

Варто зазначити, що свого часу Тодеско очолював німецький Шальке, за який в той самий час грав і український півзахисник Євген Коноплянка.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Тібо Куртуа

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK