Анчелотті знайшов причини блідої гри Реала проти Лас-Пальмаса в Ла Лізі

Італієць звернувся до своїх гравців.
30 серпня, 12:09
Карло Анчелотті / Getty Images
Карло Анчелотті / Getty Images

Мадридський Реал сенсаційно не зміг обіграти Лас-Пальмас у третьому турі іспанської Ла Ліги, врятувавши нічию (1:1).

Наставник "вершкових" Карло Анчелотті підбив підсумки поєдинку, знайшовши винних:

"Перший тайм був поганим, нам було важко знаходити варіанти гри, повертати м'яч, підтримувати баланс... Усе це вже було з нами в матчі з Мальоркою. Нам потрібно шукати швидке рішення, і я думаю, що ми його знайдемо.

Нам складно посісти солідну позицію як минулого сезону, але не треба шукати виправдань. Календар щільний, треба швидко знайти рішення, у неділю в нас гра. Повинні краще донести до гравців нашу стратегію на полі, зосередитися і добре працювати. Ці три гри показали мені багато речей, які виходять не дуже добре.

Ми граємо повільно, не вистачає рухливості, м'яч доходить до нападників, коли суперник щільно обороняється, нам складно знаходити простір між лініями... Ми добре пресингували, але потрібно краще відбирати м'яч у середині поля.

Я не думаю, що це психологічна проблема, команда добре тренується, немає нестачі характеру і настрою. Іноді у футболі таке трапляється: не виходить знайти найкращий спосіб грати. Сезон стартував, ми не можемо втрачати очки, як це було в цих двох іграх", - цитує Анчелотті Marca.

Нагадаємо. після трьох зіграних матчів Реал спромігся набрати всього 5 залікових пунктів. Барселона, яка лідирує у чемпіонаті, набрала 9 очок.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Карло Анчелотті

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK