Анрі: Те, що зробив Грізманн у футболі, більш ніж дивовижно

Легенда гри розхвалила свого співвітчизника.
12 вересня, 07:59
Антуан Грізманн / Getty Images
Антуан Грізманн / Getty Images

Тьєррі Анрі, легендарний нападник збірної Франції, який нині працює експертом на CBS Sports, видав низку компліментів Антуану Грізманну.

Він вважає, що неможливо переоцінити вплив 33-річного форварда Атлетіко на гру.

"Те, що зробив Грізманн у грі, неможливо заперечити. Те, що він зробив для Франції, те, що він зробив для Атлетіко Мадрид. Ми всі знаємо, що він перейшов до Барселони, у нього нічого не вийшло, і він повернувся. ... Те, що Грізманн зробив у грі, більш ніж дивовижно".

"Грізманн не є звичайним 33-річним гравцем. Він грав у кожному матчі з 19 років, у кожному з них. А те, як грає Атлетіко Мадрид, дуже вимогливе до того, як ти маєш грати і як Сімеоне просить тебе грати, з тижня в тиждень".

"У свій час Грізманн грав у ролі самотнього нападника. Потім він грав за Дієго Костою. Потім він грав праворуч, потім ліворуч, потім за нападником. Що говорить про Грізманна, так це те, що він може грати де завгодно, і він вміє адаптуватися. Для мене він, як і раніше, важливий гравець", - цитує Анрі Into the Calderon.

Нагадаємо, що в недавньому поєдинку проти Бельгії Антуан Грізманн став третім гравцем в історії Франції за кількістю зіграних матчів за збірну.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK